Studie řízení zásob v logistickém řetězci automobilového průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na oblast řízení zásob a související problematiky v rámci automobilového průmyslu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou rozebírány obecné pojmy z oblasti logistiky a řízení zásob. Jsou popisována schémata výroby, její napojení na logistiku a skladovou problematiku a další. Praktická část se zaměřuje na konkrétní prostředí společnosti působící v oblasti automobilového průmyslu a popisuje její části a logistické procesy, které se nějakým způsobem dotýkají oblasti řízení zásob. V praktické části je také více rozvedena problematika Aftermarketu.
This diploma thesis focuses on stock management and related issues in the automotive industry. The thesis is divided into a theoretical and a practical part. The theoretical part discusses general concepts of logistics and stock management. There are described patterns of production and its connection to the warehouse and logistics issues and more. The practical part focuses on a specific environment of companies operating in the automotive industry and describes its parts and logistics processes that are somehow related to the stock management. The practical part is also more elaborated on Aftermarket issues.
Description
Citation
VRÁBLOVÁ, M. Studie řízení zásob v logistickém řetězci automobilového průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO