Riziková analýza vodovodu obecního typu

Abstract
Cílem diplomové práce bylo analyzovat vodovodní síť v obci Klobouky u Brna pomocí softwarové aplikace WaterRisk za použití jednoduché a komplexní metodiky. Na vodovodní síti bylo provedeno měření zákalu jako praktická podpora nežádoucích stavů. Rovněž byl proveden podrobný průzkum obce Klobouky u Brna. Přidanou hodnotou diplomové práce byla konzultace s provozním technikem ve společnosti Vodovody a kanalizace Hodonín, a.s. o zdroji vody a úpravně vody, ze které se voda přebírá pro obec Klobouky u Brna.
The general aim of Master’s thesis was to analyze a water supply network in the village Klobouky u Brna using the WaterRisk software through the simple and complex methodology. It was performed a measurement of turbidity on water supply network as practical support of undesirable states. Also it was accomplished detailed exploration of the village Klobouky u Brna. Added value of Master’s thesis was a consultation related to a water supply and a water treatment system with technician working for the Vodovody a kanalizace Hodonín company wherefrom water is bought for the village Klobouky u Brna.
Description
Citation
POTYŠOVÁ, P. Riziková analýza vodovodu obecního typu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 2 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO