Automatizovaný posun pro pořizování časosběrných snímků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem automatizovaného posunu pro pořizování časosběrných snímků a vytvoření funkčního vzorku. V rámci práce jsou rozebrány jednotlivé komponenty a samotný řídící program.
Automatic slider for time lapse photography and the creation of a functional sample is described in this diploma work. The individual components and the control program itself are analyzed.
Description
Citation
TRENZ, T. Automatizovaný posun pro pořizování časosběrných snímků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Machník, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Jaký mikrokontrolér byste použil v případě, že by nebyla požadována nativní podpora USB (ta totiž nakonec nebyla využita). Je možné nějak využít Wi-Fi pro přenos snímků u fotoaparátů které tuto podporu mají. Jak byste postupoval, jsou tam nějaká úskalí
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO