Konvertor synchronizačního kódu MTC a LTC

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Konvertor synchronizačních kódů LTC na MTC a naopak je důležité zařízení pro synchronizaci všech zařízení používaných pro úpravy, střih a jinou práci se zvukovými a videomateriály. Většina těchto digitálních zařízení podporuje synchronizaci podle MTC, zatímco na analogovém pásu je údaj o čase zaznamenám ve formě LTC. Právě zde nachází uplatnění konvertor těchto synchronizačních kódů. Návrhu a realizaci obousměrného konvertoru těchto synchronizačních kódů se věnuje tato práce.
Converter of sync codes MTC to LTC is very important device to synchronize all devices which are being used for editing and other work with audio and video. Most of digital equipment can sync to MTC but LTC timecode is recorded od audio or videotape. Therefore this converter is needed to sync all connected devices to recorded timecode. This thesis is about designing and constructing the converter between these timecodes.
Description
Citation
MIŠKAŘÍK, V. Konvertor synchronizačního kódu MTC a LTC [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Audio inženýrství
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) MgA. Jan Kavan, Ph.D. (člen) Mgr. Jan Košulič (člen) Mgr. Tomáš Staudek, Ph.D. (člen) Ing. František Rund, Ph.D. (člen) Ing. Hicham Atassi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Je uvedené zpoždění v praxi problém? Pro co jste používal sběrnici PCI?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO