Vyhledávací studie obchvatu městyse Okříšky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Úkolem této diplomové práce je navrhnout variantu obchvatu městyse Okříšky, který leží v kraji Vysočina nedaleko města Třebíč. Návrh trasy je předpokládaný v délce cca 3 km. Cílem práce je vypracovat směrové a výškové řešení trasy, která začíná na již vyprojektované části silnice II/405 cca 2 km za obcí Zašovice a dále pokračuje okolo městyse Okříšky ve směru na Třebíč, kde se připojí na stávající silnici II/405. Trasa bude navržena tak, aby náklady spojené s návrhem i následnou realizací byly minimální. Zároveň bude kladen důraz, aby její dopad na životní prostředí byl co nejmenší. Vypracovaná dokumentace bude sloužit jako výhledová studie v návaznosti na realizovanou stavbu silnice II/405.
The aim of this master´s thesis is to design version of bypass of small town Okříšky, which is located in Vysočina district. The design of the route is expected to be 3 kilometers long. The goal is to design horizontal and vertical solution of the route, which begins on projected part of the road II/405 aprox. 2 kilometers behiond Zašovice village and continues around small down Okříšky in the direction to Třebíč, where the road connects to existing road II/405. The road will be designed so that costs of the design and subsequent realisation will be minimized. And also environmental impact will be taken into consideration. The project documentation will be used as study in relation to construction of road II/405.
Description
Citation
VIDLÁK, P. Vyhledávací studie obchvatu městyse Okříšky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO