Časové změny vlastností fotovoltaických článků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce pojednává o problematice perovskitu, výrobě perovskitových struktur a měření perovskitových fotovoltaických článků. V úvodu se práce zabývá materiálovými vlastnostmi a strukturou perovskitu. Je zde vysvětlena problematika perovskitových solárních článků a výroba perovskitové struktury. Také jsou zde popsány měřící metody, které se používají pro vyhodnocování vlastností fotovoltaických článků. Druhá část je experimentální a zaměřuje se na využití moderních metod pro stanovení změn vlastností fotovoltaických článků.
The thesis is about the problematics of perovskite, production of perovskite structure and measurment of photovoltaic cells. The introduction deals with material properties and sctructure of perovskite. There is explained a problem of perovskit photovoltaic cells and production of perovskite structure. Then the measurement methods are explained, which are used for evaluation of photovoltaic cells properties.
Description
Citation
KVAPIL, J. Časové změny vlastností fotovoltaických článků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a materiálové inženýrství
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Ladislav Chladil, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Libich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO