Milíčeves – sídlo v krajině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Diplomová práce se věnuje venkovu a vesnici jako sídle v krajině. Pracuje s venkovem jako s celkem, který je přímo propojen s krajinou a jeho rozvoj vytváří na základě interakce s místní komunitou a na základě zásad, které vycházejí z místní zkušenosti. Podle těchto principů návrh zpracovává obec Slatiny-Milíčeves, a navrhuje úpravu třech pro obec významných míst: komplex bývalých farních budov, náves ve Slatinách a novou výstavbu v Milíčevsi.
This thesis focuses on countryside and village as a settlement in landscape. It approaches countryside as a whole directly connected to landscape and proposes its dveloppement on the basis of interaction with local comunity as well as on the basis of principals following on local experience. Working with these principals this thesis approaches the village Slatiny-Milíčeves and proposes design of three places somehow important for the village: complex of ancient parish buildings, village square of Slatiny village and new housing developement of Milíčeves village.
Description
Citation
JINDRÁK, M. Milíčeves – sídlo v krajině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Jiří Löw (předseda) doc. Ing. Monika Petříčková, Ph.D. (člen) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen) Ing. arch. MArch. Jan Kristek, Ph.D. (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-05-29
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO