Zhodnocení finanční situace podniku pomocí časových řad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití statistických metod v praxi, zvláště pak se zajímá o finanční analýzu společnosti HELIX Liberec s.r.o. vyjádřenou vybranými ekonomickými ukazateli v časových řadách v letech 2000-2010. Práce má teoretickou i praktickou část. V teoretické části dojde k objasnění důležitých termínů z oblasti statistiky a finanční analýzy, v praktické části budou uplatněny teoretická východiska k zhodnocení situace podniku a nastínění možných návrhů na zlepšení.
This bachelor’s thesis focuses on the use of statistical methods in practice, especially interested in the financial analysis of HELIX Liberec s.r.o. expressed by selected economic indicators in the time series from 2000 to 2010. The work has both theoretical and practical parts. The theoretical part is important to clarify the terms of the statistical and financial analysis in the practical part will apply the theoretical basis for undertaking an assessment of the situation and outline possible recommendations for improvement.
Description
Citation
DVOŘÁK, V. Zhodnocení finanční situace podniku pomocí časových řad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2011-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO