Měřič obsahu alkoholu v dechu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Témou mojej bakalárskej práce je návrh jednoduchého merača obsahu alkoholu v dychu. Toto zariadenie slúži na určenie koncentrácie v krvi pomocou vzorky dychu. Mojou úlohou je rozobrať možnosti merania obsahu alkoholu v organizme. Popísať jednotlivé metódy a porovnať ich z hžadiska presnosti a použiteľnosti pre praktické meranie a aj z hľadiska právneho využitia výsledkov týchto skúšiek.
The theme of bachlor’s project is design of simply breath alkohol tester. A breath alcohol test determines how much alcohol is in your blood by measuring the amount of alcohol in the air you breathe out (exhale).My task is interpret the possibility of measuring the alcohol content in the body. Describe the different methods and compare their accuracy and useability for practical measurements and also used in law enforcement.
Description
Citation
PAGÁČ, P. Měřič obsahu alkoholu v dechu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Kolář, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Pavel Horský (člen) Ing. Jan Šístek, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO