Tester tranzistorů připojitelný přes USB

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce popisuje návrh a realizaci testeru tranzistorů postaveného na bázi mikrokontroléru AtMega. Navržené zařízení by mělo sloužit pro testování funkčnosti a měření základních parametrů tranzistorů v domácí nebo školní dílně. Realizace navrženého zařízení by měla být snadno uskutečnitelná v kusovém množství, při zachovaní přijatelných cenových nákladů a rozsahu funkcí.
This thesis describe development and realization of transistor tester based on AtMega microcontroller. Developed equipment should be used by DIY users or students in university workshop to verify transistor functionality and measure basic characteristics. Equipment should be easily manufacturable in a piece quantity with reasonable costs.
Description
Citation
SKOPALÍK, D. Tester tranzistorů připojitelný přes USB [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Karel Bartušek, DrSc. (předseda) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Machník, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Je možné spolehlivě implementovat na architektuře AVR zabezpečení přenosu kontrolním součtem? Bude navrhovaný Fletcherův součet dostatečně rychlý, aby nedocházelo k ovlivnění výsledku měřeni? Student odpověděl na otázku. Proč jste pro implementaci ovládací aplikace zvolil jazyk C# namísto nějakého jazyka s multiplatformní podporou? Student odpověděl na otázku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO