Standardizace činností procesů nákupu ve vazbě na produkční proces

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na standardizaci činností procesů nákupu ve vazbě na produkční proces u společnosti XYZ s.r.o. Práce obsahuje tři části. V první části jsou vysvětleny teoretické poznatky nákupního procesu a výběru dodavatele. Druhá část je věnována popisu společnosti a analýze současného stavu činností nákupních procesů. Na konci této části je proveden souhrn, na jehož základě jsou ve třetí části navržena příslušná opatření pro zkvalitnění nákupního procesu a stanoven návrh standardů pro činnosti nákupu.
Dissertation focuses on standardization processes of purchase in relation to the production of the company XYZ s.r.o. The dissertation has three parts. The first one is theoretical knowledge of the purchasing process and supplier selection. The second is about a description of the company and analysis of the current state in purchase. In the third part is proposed appropriate measure to improve the purchasing process and proposal for purchasing standards.
Description
Citation
TROJANOVÁ, M. Standardizace činností procesů nákupu ve vazbě na produkční proces [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Peřina - Zmiňovala jste údržbu, jaké jsou obecně přístupy k údržbě v rámci práce na výrobní lince? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO