Zhodnocení podnikatelské příležitosti pro poskytování ubytovacích služeb v turistické oblasti Šumperk

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem Diplomové práce je zhodnocení podnikatelské příležitosti pro poskytování ubytovacích služeb v turistické oblasti Šumperk. Část práce obsahuje teoretické poznatky týkající se cestovního ruchu a podnikání, jsou zde vysvětleny pojmy a konkrétní metody. Analytická část hodnotí tržní prostředí a popisuje jednotlivé analýzy. Závěrečná část je nejdůležitější částí a je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu, popisuje realizaci, náročnost a rizikovost projektu.
The subject of the master´s thesis is to develop a business plan for a new guesthouse in tourist area in Šumperk. A part of the work contains theoretical findings, I mean something about tourism and business, also explains the basic concepts and specific business methods. Analytical part evaluates the market environment and individual analysis. The output of this work is developing a business plan, describes the realization, complexity and risk of the project.
Description
Citation
GAVENDOVÁ, A. Zhodnocení podnikatelské příležitosti pro poskytování ubytovacích služeb v turistické oblasti Šumperk [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Eduard Palíšek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - Vyhodnocujete varianty optimistickou, realistickou a pesimistickou. Nicméně jste se s námi nepodělila o parametry, dle kterých k vyhodnocení přistupujete. Můžete se k tomu vyjádřit? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - Mezi hrozby jste uvedlazavedení EET. V čem konkrétně je ta hrozba? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - Velice jste mě zaujala interpretací výsledků NPV v kapitole 3.8.8. Stojíte si za poslední větou, kterou zde uvádíte? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová - Zjišťovala jste obloženost hotelů v Šumperku a okolí? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová - Máte srovnání s obdobnou službou v Šumperku? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO