Návrh motivačního systému společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na motivační systém konkrétní společnosti, na jeho rozvoj a zlepšení. Na základě metody dotazníkového šetření je analyzován současný stav motivačního systému ve společnosti, a především spokojenost zaměstnanců s tímto systémem. V návaznosti na zjištěné problémy jsou sestaveny návrhy na zlepšení spokojenosti zaměstnanců s motivačním systémem.
This diploma thesis focuses on the motivation system of a particular company, its development and improvement. The current state of the motivation system and employee satisfaction with it are analyzed based on a survey. Subsequently, suggestions are made with the intention to improve employee satisfaction with the above-mentioned motivation system.
Description
Citation
TARČÁKOVÁ, D. Návrh motivačního systému společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Novák - Jak velké jsou průměrně bytové jednotky? - odpovězeno Mgr. Konečný - Pomůže školení nadřízených zmírnit konflikty na pracovišti? - odpovězeno Mgr. Konečný - Víte co je zdroj konfliktů? - odpovězeno Ing. Kratina - Nejsou náklady na zavedení benefitů příliš nízké vzhledem k počtu zaměstnanců? - odpovězeno prof. Rejnuš - Vyberte jeden benefit, který je klíčový a rozpracujte ho podrobněji. - odpovězeno prof. Rejnuš - Co je to příspěvek na doplňkové penzijní spoření? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO