Návrh podnikatelského plánu pro založení čajovny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení čajovny. V teoretické části je vymezen podnik a podnikatelský plán, následně jsou provedeny analýzy vnitřního i vnějšího prostředí, ze kterých vychází návrh podnikatelského plánu včetně obchodního, marketingového, finančního a organizačního plánu a řízení rizik, které poslouží jako vodítko pro budoucí majitelku plánované nově otevřené čajovny ve městě Náchod.
The diploma thesis deals with business plan of opening a teahouse. Theoretical part defines terms connected with a business and business plan. This is followed by analyses of both internal and external factors of the business, based on which a draft of the business plan is presented, including business, marketing, financial and organizational plan and risk management. This should be a lead for the owner of the planned newly opened teahouse in Náchod.
Description
Citation
JEZBEROVÁ, P. Návrh podnikatelského plánu pro založení čajovny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
Otázky vedoucího práce: - žádné Otázky oponenta práce: - zodpovězeno Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D.: Jaký je vliv protikuřáckého zákona na čajovnu, vyplývají z něj omezení? - zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D.: Jsou personální náklady reflektované v Cash-flow? - zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D.: Za jaký druh zboží na trhu považujete svoji službu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO