Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o zhodnocení finanční situace vybraného podniku a návrhy na její zlepšení. Analýzy využité v diplomové práci jsou zpracovány za pomocí metod finanční a strategické analýzy a dalších metod za období 2012-2016. Návrhová část diplomové práce formuluje návrhy a doporučení na zlepšení problematických oblastí hospodaření.
This master’s thesis deals with the evaluation of the financial situation choose entrprise., and proposals for its improvement. Analyses used in this master’s thesis are processed by the methods of financial and strategic analyses and another methods from period 2012-2016. The thesis includes proposals and recomendations how to improve weakness in financial management.
Description
Citation
PROCHÁZKA, J. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Vladimír Karpeta (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno. prof. Koráb - Jak funguje centrum TESCO v Praze? Jak stanovit pro ČR jeho strategii? - částečně odpovězeno. Ing. Karpeta - Připomínky ke struktuře práce. Ing. Karpeta - Myslíte si, že zvýšení tržeb a zavedení samooblužných pokladen stačí jako výsledek Vaší práce pro management? - částečně odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO