Vybrané části STP výrobní haly s administrativní budovou v Hustopečích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce řeší vybrané části stavebně technologického projektu výrobní haly s administrativní budovou v Hustopečích. Stavebně technologický projekt obsahuje technickou zprávu stavebně technologického řešení, projekt zařízení staveniště pro provedení řešené stavby, časový a finanční plán a podrobný časový plán pro hrubou stavbu. Součástí je rovněž kontrolní a zkušební plán a technologický předpis pro provedení spodní stavby řešeného objektu. V rámci jiného zadání je provedena studie hlavních technologických etap a rozpočet pro hrubou spodní stavbu. Jako specializace je řešena požární bezpečnost staveb.
The diploma thesis is engaged of selected parts of the construction-technology project of a factory building with an administration building in Hustopeče. The construction-technology project contains technical account construction of technological solutions, project of temporary works designed to perform construction, time and financial plan and detailed time plan for rough construction, includes inspection and test plan and technological standard for solution of lower structures of solutions object. In another input is made technological study of the chief technological stage and budget for rough lower structures. As specialization is solution fire safety of buildings.
Description
Citation
ZÁLEŠÁK, V. Vybrané části STP výrobní haly s administrativní budovou v Hustopečích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 2 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO