Návrh změn v systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců výdejních míst ve vybrané společnosti. První část je zaměřena na základní teoretické poznatky týkající se vzdělávání zaměstnanců. Druhá část řeší analýzu vybrané společnosti a současného vzdělávacího systému. Ve třetí části jsou uvedeny návrhy na zlepšení aktuálního systému vzdělávání.
The thesis deals with the questions of the educational system and development of employees of delivery point in a selected company. The first part is focused on the basic theoretic concepts related to emloyee training. The second part analyzes the selected company and the educational system. The thirdpart contains the main proposals for the educational system.
Description
Citation
HALAČKOVÁ, A. Návrh změn v systému vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno prof. Rejnuš - Podnik má pobočky po celé republice? Dojde díky tomu k úsporám při školení zaměstanců? - odpovězeno Ing. Novák - Je skutečné rozložení zaměstnanců společnosti 50% HPP a 50% dohody? - odpovězeno Ing. Novák - Není kontraproduktivní vzdělávat zaměstnance na vedlejší PP? - odpovězeno Ing. Kratina - Uvažovala jste jak se bude společnosti dívat na návratnost investice do vzdělávání? - odpovězeno Ing. Kratina - Víte za jakou dobu by se měly náklady vrátit aby to společnosti akceptovala? - odpovězeno doc. Brychta - Jak jste přišla na částky, které v práci uvádíte jako náklady na školení? - odpovězeno doc. Brychta - Bude školení zaměstnanců zaměřeno na zlepšení vztahu se zákazníky? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO