Modul separace archů pro nový laminovací stroj Delta 52 model 2018 metodou Flying knife

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh modulu pro separaci archů metodou Flying knife. Existuje mnoho variant, jak lze řešit problém separace zalaminovaných archů papíru. Mým úkolem je však navrhnout řešení pomocí metody letmého nože, v angličtině běžně užívané jako flying knife. Tato technologie bude použita na prototypovém stroji Delta 52.
The task of this bachelor thesis is the proposal of module for sheets separation by Flying knife metod. It exists a lot of method, how problem of separation sheets solve. My goal is to take a solution using the quick knife method, in english is usually used Flying knife method.This technology will be used on the prototype machine Delta 52.
Description
Citation
BRÝDL, A. Modul separace archů pro nový laminovací stroj Delta 52 model 2018 metodou Flying knife [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Radek Knoflíček, Dr. (předseda) doc. Ing. Lubomír Vašek, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Pavlík, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Tůma, Ph.D. (člen) Ing. Luboš Kotek, Ph.D. (člen) Ing. Radim Blecha, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Prezentace - Obsah - Motivace - Cíle práce - Úvod do problematiky laminace (za tepla, za studena) - Současný stav poznání - Pohon s řeznou částí (sezvomotor + lineární vedení) - Způsob separace - Krytování a sensory - Výhody nového řešení - Závěr Student seznámil členy komise s výsledky své bakalářské práce a odpověděl na všechny otázky oponenta. Otázky: - Kde přesně je prováděn řez na předložených vzorcích? - Jak regulujete rychlost posuvu papíru? - Jaká je vazba mezi pohonem podávání a řezání fólie? - S jakými teplotami se pracuje? - Jakým způsobem je zařízení ustanoveno ve výrobní hale? - Proč jsou tak rozdílné teoretické a reálné doby řezu? Student odpověděl na všechny otázky členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO