Strategie rozvoje malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu současného stavu vybrané společnosti a jejího okolí. Pomocí strategické analýzy je určena konkurenční výhoda a pozice podniku na trhu. V souladu se strategickými cíli podniku a podnikovou vizí je navržen rozvoj podniku, který zahrnuje jednotlivé funkční strategie spolu s časovým plánem implementace.
Thesis is focused on analysis of current state of selected company and its environment. Using strategic analysis, the competitive advantage and place on market is determined. Strategic goals of company and its vision are designed in accordance with its development and it encompasses individual functional strategies together with schedule of implementation.
Description
Citation
NÁCOVSKÝ, T. Strategie rozvoje malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Videcká - Máte v textu uvedenu automatizaci výrobního procesu. Jak byste to řešil? Máte představu, co by si to všechno vyžadovalo? - zodpovězeno částečně ing. Šunka - Jak je to u lahví řešeno se zpětnou logistikou - zodpovězeno částečně Ing. Šunka - Jsem ochoten pro ten pivovar něco udělat, ale musíte mi říct, kde ho v Brně točí - zodpovězeno částečně Ing. Bočková - V klíčových věcech, které potřebujete jste měl uvedenou i studnu. Jak by to bylo ošetřené s kvalitou vody - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO