Rozvoj obchodních aktivit společnosti REMBERRY s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit společnosti REMBERRY s.r.o. se zaměřením na expanzi na švédský trh. Tato společnost působí na trhu B2B v odvětví spojovacích materiálů a výkresových spojovacích prvků. Na základě teoretické části, která zpracovává základní poznatky dané problematiky, je následně zpracována analýza současného stavu. Tato zahrnuje zhodnocení vnějšího a vnitřního prostředí. Jako poslední část je pak uveden návrh řešení, jak danou situaci pojmout.
This diploma thesis deals with the development of business activities for company REMBERRY s.r.o. It focuses on expansion to the Swedish market. This company is in the field of fasteners and custom production for B2B clients. Based on the theoretical part, which, the analysis of the current state is processed. This includes assessing the external and internal environment. The last part is states a proposal for a valid solution to handle the situation successfully.
Description
Citation
MALINA, R. Rozvoj obchodních aktivit společnosti REMBERRY s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Libor Trnavský (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Milichovský - Produkt firmy je pro koncového zákazníka nebo pro podnik? - odpovězeno Ing. Milichovský - Jaká je předpokládaná poptávka po produktech, které firma vyrábí v rámci švédského trhu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO