Podnikatelský plán na založení kavárny v obchodním centru STOP SHOP Třebíč

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vypracování reálného podnikatelského plánu na založení kavárny v obchodním centru STOP SHOP Třebíč. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části jsou vymezeny problémy a cíle práce. V druhé je obsažena obecná charakteristika podnikatelského plánu a teoretické východiska z oblasti podnikání. V další části je provedena analýza trhu na základě marketingového výzkumu a analýzy konkurence. Výsledkem je návrhová část, kde je vytvořen komplexní a uskutečnitelný reálný podnikatelský plán.
The diploma thesis deals with elaborating a real business plan to set up a cafeteria in TŘEBÍČ STOP SHOP shopping centre. The thesis has four parts. In the first part are define problems and objectives. In the second are contains the characteristics of the business plan and theoretical resources in business area. In the second part the market is analysed based on marketing survey and competition analysis. The project part is the result of the two previous parts. It is a complex and realizable real business plan.
Description
Citation
HAKL, L. Podnikatelský plán na založení kavárny v obchodním centru STOP SHOP Třebíč [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Analýza není příliš kritická - nepropadněte do sebeklamu: žádne substituty a podobně? Odpovězeno. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: SWOT analýza - co je za příležitost růst průměrných mezd a zvyšující se poptávka po kvalitních produktech? Kde v texte máte tyto informace? Proč to chýba v předchozích analýzach? Myslítě, že seženete baristu za 20 000,- hrubého měsíčně? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO