Podnikatelský plán pro založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce řeší otázku založení reálného a konkurence schopného podniku v oblasti zdraví, nejen psychického, ale i fyzického. Základ projektu tvoří kvalitně sestavený podnikatelský plán. Podnik se zabývá regenerační a výživovou činností a to prostřednictvím různých druhů cvičení, masáží, fyzioterapie a výživového poradenství. Sloužit bude jak pro sportovce, tak pro širokou veřejnou. V diplomové práci byly použity známé analýzy, jako je Porterova analýza pěti sil, PEST analýza, SWOT analýza a průzkum pomocí kvalitativního výzkumu. Cílem bylo vytvoření podnikatelského plánu, který by byl konkurence schopný a nabízel by služby, o které mají lidé zájem.
This thesis deals with the issue of establishing a real and competitive business in the field of not only psychic but also physical health. The foundation of the project is a well-designed business plan. The business will deal with regenerative and nutritional activities through all kinds of exercise, massage, physiotherapy and nutrition counselling, and will serve sportsmen as well as the general public. In the thesis were used well-known analyses such as Porter's Five-Strength ůnalysis, PEST ůnalysis, SWOT ůnalysis and Qualitative Research Survey. The aim of this thesis was to create a business plan that would be competitive and offer services that people are interested in.
Description
Citation
HALOUZKOVÁ, R. Podnikatelský plán pro založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-06
Defence
Diplomantka se podrobně vyjadřila k výtkam v posudku i ke všem otázkam, které oponentka položila. Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D.: Ekonomické výsledky: tržby - ak sú príjmy mínus náklady, je to predsa zisk, nie tržby. Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: Je ve Vsetníne podobní centrum? Odpovězeno. Ing. Josef Veselý, CSc.: Objasnění geneze názvu. Bude podnik poskytovat zdravotnické služby? Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO