Hodnocení ekonomické situace vybrané soukromoprávní korporace a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením ekonomické situace vybrané společnosti v letech 2012 – 2016. Práce je rozdělena do několika částí. První se věnuje teoretickým poznatkům z odborné literatury, které jsou v dalších kapitolách práce aplikovány při vyhodnocení ekonomické situace dané korporace za pomocí metod strategické a finanční analýzy. Na základě získaných výsledků z analýz jsou navržena opatření, která by měla vést ke zlepšení aktuálního stavu, čemuž se věnuje poslední část práce.
The diploma thesis deals with the assessment of the economic situation of a specific business between 2012 and 2016. The thesis contains several sections. The first section is dedicated to theoretical knowledge, which is later utilized for assessing the economic situation of the corporation via application of strategic analysis and financial analysis methods. The last section contains proposed measures based on analyses results that would lead to improvement of the the current economical situation.
Description
Citation
ŠMIGUROVÁ, L. Hodnocení ekonomické situace vybrané soukromoprávní korporace a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Radim Vlček (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta práce: odpovězeno Doc. Žižlavský: Jak chcete dosáhnout prodloužení doby splatnosti závazků a zároveň snížení krátkodobých závazků? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO