Inovace motivačního systému společností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na inovaci motivačního systému ve vybraných společnostech. V práci je analyzován současný motivační systém a pomocí strukturovaného rozhovoru jsou zjištěny nedostatky v motivování zaměstnanců. Na základě provedeného empirického výzkumu jsou zpracovaný konkrétní návrhy vedoucí ke zvýšení motivace zaměstnanců.
The diploma thesis focuses on the innovation of the motivation system in selected companies. The thesis analyzes the current motivation system and through the structured interview, weaknesses in employee motivation are identified. On the basis of the empirical research carried out, concrete proposals are developed to increase the motivation of the employees.
Description
Citation
PROCHÁZKOVÁ, K. Inovace motivačního systému společností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Eduard Palíšek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová - Navrhujete změnu mzdového systému, ale současně jste zjistila, že zaměstnanci jsou relativně spokojeni. Mohla byste vysvětlit tento rospor? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová -Představila jste nám monopolního výrobce. Neobáváte se úniku know-how při případném odchodu zaměstnanců, kteří by tím pádem monopol zrušili? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - V cíli práce jste si vytkla, že přinesete inovační prvky do procesu motivace. Které z těch prvků, které jste zmínila, jsou inovační? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - Zjistila jste, že zaměstnanci jsou spokojeni se mzdou. Ale trochu mě mrzí, že jste si nepoložila otázku proč. V tom je velký potenciál. Můžete se k tomu vyjádřit? - zodpovězeno částečně Ing. Palíšek - Přestože jste si analyzovala strukturu zaměstnanců, nakonec jste všechny sesypala do jednoho pytle a naordinovala jim stejné benefity. Myslíte si, že jsou nějaké rozdíly ve struktuře zaměstnanců, co se týče toho benefitního mixu? - zodpovězeno částečně Ing. Palíšek - Bylo by vhodné provést i nějaké ekonomické zhodnocení návrhů. Kdybyste mohla do práce něco dopnit, jak byste posoudila, jestli ty investice, které tam vložíte, mají smysl nebo nemají, jsou návratné nebo nejsou? - zodpovězeno částečně Ing. Ptáček - Mluvíte tady o penzijním pojištění, co tím konkrétně myslíte? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO