Zlepšení motivace a odměňování zaměstnanců ve výrobní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá motivací a odměňováním zaměstnanců ve společnosti EUROM, s.r.o. V teoretické části práce jsou shrnuty dosavadní poznatky týkající se tématu motivace pracovníků a způsoby jejich odměňování. Následuje analytická část, kde je provedeno zhodnocení stávajících motivačních faktorů ve firmě, na kterou navazuje dotazníkové šetření mezi zaměstnanci firmy. Na výsledcích tohoto šetření jsou založena závěrečná doporučení pro zvýšení pracovní motivace zaměstnanců a pro provedení případných změn v odměnovém systému.
This master thesis deals with motivation and renumeration of employees in the company EUROM, s.r.o. The theoretical part summarizes current knowledge concerning the topic of employees motivation and ways of their renumeration. The following is ananalysis of current motivational factors in the company, which is followed by a survey. On the results of this survey are based final recommendations to increase employee motivation and rmaking better conditions in employees renumeration.
Description
Citation
CHMELOVÁ, V. Zlepšení motivace a odměňování zaměstnanců ve výrobní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) Ing. Eduard Palíšek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová - Jsou některé oblasti, o kterých se dá hovořit jako o demotivačních faktorech zaměstnanců ve firmě? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Putnová - Jak se případné demotivaci dá předcházet? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Palíšek - V cíli práce jste uvedla, že chcete představit přínosné návrhy. Já bych se tedy zeptal, jak slovo přínosné definujete, a jak jste si s ním poradila v závěrech - zodpovězeno částečně Ing. Palíšek - Zabývala jste se věkovou strukturou zaměstnanců, tím jak dlouho pracují ve firmě, ale pak jste kategorizaci zcela opustila a na všechny našila stejný vzor. Myslíte, že např. pro 18letého člověka bude motivující sickday? Opominula jste fakt, že každá kategorie pracovníků má úplně jiné motivační faktory. Mohla byste k tomu něco říct? Vidíte tam nějaký rozdíl? - zodpovězeno částečně Ing. Palíšek - Jak byste ekonomicky prokázala přínos návrhů? - zodpovězeno částečně doc. Chlebovský - Ve SWOT analýze máte příležitosti a hrozby, ale přitom analýzu obecného okolí jste neudělala. Z čeho tedy příležitosti a hrozby vyplynuly, když jste dílčí analýzu, ze které vyplynout měly, neudělala? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO