Akumulátory pro nezávislou trakci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je vytvořit literární přehled všech typů akumulátorů určených pro pohon v nezávislé trakci (dopravě). Jednotlivé typy akumulátorů mezi sebou porovnat a na základě jejich parametrů (hmotnost, cena, hustota energie /kg) vybrat vhodný typ akumulátoru pro pohon elektromobilů, invalidních vozíků, elektrických kol a skútrů. Součástí bakalářské práce není žádný praktický výrobek ani příloha. Jedná se pouze o teoretický rozbor dané problematiky.
The aim of this work is a review of literature of all types of batteries designed for driving in an independent traction (transport). The various types of batteries with them and compare based on their parameters (weight, cost, energy density / kg) to select the appropriate type of battery to drive electric cars, wheelchairs, electric bikes and scooters. The thesis is not a practical product or supplement. This is only a theoretical analysis of the issue.
Description
Citation
HLADIŠ, V. Akumulátory pro nezávislou trakci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Prezentace práce je poměrně přehledná, avšak méně srozumitelná. Jazykové zpracování práce je na nevyhovující úrovni. Práce obsahuje mnoho gramatických chyb a technicky zavádějících tvrzení. Práce není oponentem doporučena k obhajobě. Dle oponenta v práci student prokázal, že není schopen vytvořit odborný text na minimální požadované úrovni. Otázky v diskuzi jsou odpovídány poněkud zmateně, přičemž tazatel není vždy s odpovědí spokojen.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO