Laboratorní stand pro výuku elektrických pohonů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom vhodného budiča pre mosfet moduly použité v laboratórnom stande. V prvej časti som sa venoval vlastnostiam a funkciám budiacich obvodov. V ďalšej časti som sa zaoberal výberom vhodného budiča na použitie pri pracovisku. V druhej časti práce je navrhnutý a realizovaný budiaci obvod.
This semestral thesis contains proposition of driver with mosfet moduls, which are used in laboratory stand. In first part of project there are described properities and functions of driver modul. In another part I made a proposition of driver, that is used in stand and make a request against damage by unprofessional work. The second part of the bachelor thesis deals with the designed driver circuitary.
Description
Citation
FORRÓ, B. Laboratorní stand pro výuku elektrických pohonů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Marcel Janda, Ph.D. (člen) prof. RNDr. Vladimír Aubrecht, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Prezentace studenta je srozumitelná. V práci se vyskytují menší formální chyby, avšak i přes tyto má práce dobrou úroveň. Otázky oponenta byly zodpovězeny. Studentovi je vytýkáno nesprávné citování použité literatury. Některé otázky v diskuzi jsou odpovídány poněkud váhavě, avšak správně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO