Optimalizace povrchové úpravy elektrických přístrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Rozbor současného stavu v oboru problematiky povrchových úprav se zaměřením na využití v elektrických přístrojích a ohledem na kvalitu, trvanlivost i cenu povrchové úpravy. Přehled povrchových úprav využívaných v dané problematice s uvedením dosahovaných parametrů v současné době.
An analysis of current surface treatments used for electrical devices with a focus on the quality, durability and costs of the technologies. An overview of the surface treatments used in the specified area with a summary of parameters reached today.
Description
Citation
SUCHOMEL, P. Optimalizace povrchové úpravy elektrických přístrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Kudělka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Heinz Neumann, CSc. (člen) doc. Ing. Miroslav Suchánek, CSc. (člen) Ing. Evžen Vyplašil, CSc. (člen) prof. Ing. Rudolf Foret, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-20
Defence
Diplomant seznámil komisi s experimentální části a závěry diplomové práce. Zodpověděl připomínky a dotazy oponenta. Dotazy komise k DP: Jaké tloušťky PÚ se používají? Jaká je funkce zhášecí komory? Které parametry se měnily při galvanickém pokovení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO