Aplikace měřicích sond v procesu obrábění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá aplikací měřících sond v procesu obrábění. Je v ní naznačen stručný přehled metod měření, které se používají při třískovém obrábění, dále je pak zaměřena na měření pomocí měřících sond s cílem ověřit zrychlení a zpřesnění výroby.
his master thesis deals with application of measuring probes in machining process. There is indicated a brief overview of the measurement methods used in cutting operation. It is also focused on the measurements of using probes to verify the acceleration and refinement of the production.
Description
Citation
VLČEK, M. Aplikace měřicích sond v procesu obrábění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Rostislav Suchánek (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2010-11-04
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. Proč ve výpočtu návratnosti investice počítáte se dvěma roky?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO