Obchodování se zemědělskými pozemky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou zemědělských pozemků a obchodu s nimi. Cílem práce je vyhodnotit za jakým účelem se dějí obchody s pozemky v naší zemi a pro jednotlivé typy obchodů vytvořit schémata. Jednotlivá schémata jsou doplněna komentářem a připojeny dokumenty, které jsou nutné k provedení úspěšného obchodu.
This diploma thesis looks into farm lands and their trade. The purpose of this thesis is to access the conditions in which the business with estates is happening in our country and make schemes for different types of trades. For each type of the trade in the thesis are added comments and documents which are necessary to make a successful deal.
Description
Citation
MACHŮ, M. Obchodování se zemědělskými pozemky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Boris Biely (člen) Ing. Vítězslava Hlavinková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Doležal (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Obchodování se zemědělskými pozemky. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky Jaký vzorek jste volil pro dotazování? Diplomant na otázky odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO