Založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá vytvořením reálného podnikatelského plánu k založení malé firmy v oblasti veterinární. Pro založení malého podniku byla prvně provedena analýza současného stavu, a to jak oblast příležitostí, tak i analýza trhu a okolí. Následně je zpracován business plán, se kterým souvisí organizační, marketingový a finanční plán. Součástí diplomové práce je i návod na založení společnosti s ručením omezeným. Následně jsou vymezena možná rizika pro podnikání v odvětví veterinárním.
The diploma thesis deals with the creation of a realistic business plan to establish a small company in the veterinary field. For the establishment of a small business, the analysis of the current situation, both in the field of opportunities and in the analysis of the market and its surroundings, was first undertaken. A business plan is then elaborated, to which the organizational, marketing and financial plan are related. Part of the diploma thesis is also a guide to the founding of a limited liability company. Subsequently, possible risks for business in the veterinary sector are defined.
Description
Citation
SKOUMALOVÁ, M. Založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Jaký objem výnosů je nutný pro dosažení bodu zvratu? K čemu Vám sloužil v práci výpočet daňových odpisů? - B Ing. Marek Mihalisko, Ph.D.: Co je to "funkční úprava" v tabulce předpokladů výnosů (Tab. 4)? Jak velká je skupina skotu, o kterou se bude vést konkurenční boj? - B Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D.: Z jakého důvodu navrhujete strategii nejnižších cen v rámci konkurenčního prostředí? Je třeba nějaké specifické vzdělání zaměstnanců? - B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO