Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského plánu pro nově vzniklý podnik. Vybraným podnikem je v tomto případě společnost, která se zabývá tzv. servisem pro lékárny. Teoretická část se zabývá podrobným vysvětlením, co je důležité pro sestavení podnikatelského plánu a co má obsahovat. Analytická část využívá různých způsobů analýzy jak vnějšího, tak vnitřního okolí podniku. K těmto účelům jsou využity např. analýza PEST či Porterova analýza. V návrhové části přichází na řadu samotná tvorba podnikatelského plánu pro společnost ILIPHARM s.r.o.
This diploma thesis is focused on business plan of a freshly established company. The company's core business is pharmacy service. Theory part describes important features to create business plan. Analytics part uses various analysis methods of external and internal environment. For this purposes, PEST and Porter's analysis have been used. Purpose part brings exact solutions for creating a business plan for ILIPHARM, s.r.o. company.
Description
Citation
ELBL, M. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-08
Defence
otázky oponentky - odpovězeno prof. Kocmanová - Jaké účetnictví povede Vámi založená společnost? Proč v práci není uvedena zahajovací rozvaha? - odpovězeno prof. Kocmanová - Z jakých prostředků financujete základní kapitál společnosti a z jakých zdrojů financujete majetek společnosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO