Podnikatelský plán pro založení bezpečnostní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je věnována návrhu podnikatelského plánu na založení bezpečnostní agentury. V první části jsou zpracovány teoretické poznatky, které jsou aplikovány v dalších částech práce. Analytická část obsahuje analýzy vnějších a vnitřních faktorů ovlivňujících společnost. Poslední část se zaměřuje na samotný návrh jednotlivých kroků podnikatelského plánu, které budou sloužit jako podklad pro založení bezpečnostní agentury v Rychnově nad Kněžnou.
The master´s thesis focuses on the business plan for the establishment of a security company. In the first part is processed the theoretical foundation, which is used in other parts of the thesis. The analytical part of my thesis includes an analysis of internal and external factors affecting the company. Last charter proposes individual steps of the business plan, which serve as a base source for strategic decisions that the author will have to make while realizing the project.
Description
Citation
JIROUTOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení bezpečnostní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
doc. Myšková - V práci uvádíte ve výčtu profesí, že práce detektiva je velmi náročná a je potřebné středoškolské až vysokoškolské vzdělání. Současně navrhujete hrubou mzdu 20.000 Kč. Myslíte, že je to adekvátní? - odpovězeno doc. Myšková - Kalkulujete s ostatními náklady na práci detektiva (doprava, náklady na sledování, atd.) - odpovězeno doc. Bartoš - V kraji uvádíte nejnižší nezaměstnanost, opravdu si myslíte, že navrhovaná hrubá mzda 20.000 Kč je dostačující a firma najde dostatek pracovníků? - odpovězeno doc. Bartoš - Je firma již založena? Pokud tedy má být založena v září, má již nyní sjednané zakázky či předběžně dojednané? - odpovězeno Ing. Novák - Zahrnula jste GDPR v dané oblasti (detektivové)? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO