Hodnocení výkonnosti nemovitostních investičních a podílových fondů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaobírá hodnocením a následnou komparací výkonnosti podílových a investičních fondů se zaměřením na sektor nemovitostí. Je představena podstata a principy fungování podílových fondů, ETF a REIT a z nich vyplývající nedostatky a přednosti. Dle zvolených ukazatelů je zkoumána výnosnost, rizikovost i nákladovost investičních možností a stanoveno investiční doporučení pro potenciální drobné investory a management investičních společností.
Diploma thesis deals with the evaluation and the comparison of the performance of mutual funds and investment funds with a focus on the real estate sector. The essence and principles of mutual funds, ETF and REIT are presented, and the resulting weaknesses and advantages. According to the selected indicators, the profitability, riskiness and expense of the investment opportunities are examined and investment recommendations for management of an investment company and potential retail investors are established.
Description
Citation
JANKOVÁ, Z. Hodnocení výkonnosti nemovitostních investičních a podílových fondů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Petr Rozmahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázka oponenta - odpovězeno částečně Ing. Juřica: V zadání máte dánu strukturu práce. Která část je tedy návrhovou částí? - odpovězeno v plném rozsahu prof. Rejnuš: Při Vašich návrzích závisí vše na výši fondu? - odpovězeno v plném rozsahu RNDr. Chvátalová: V práci pracujete s bodovací metodou. Na jakém základě jste body rozdělovala?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO