Podnikatelský plán pro založení mateřského centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je návrhem podnikatelského plánu pro založení mateřského centra v Rychnově nad Kněžnou. Podnikatelský plán vychází z nalezené tržní mezery, která vzniká převisem poptávky po službách mateřských škol nad jejich stávající nabídkou volných míst, a z absence školky či mateřského centra specializující se na výuku anglického jazyka v Rychnově nad Kněžnou. Hlavními atributy navrženého podnikání je specializace na výuku anglického jazyka, profesionalita a přátelská atmosféra.
The thesis is the proposal of the proposal of the business plan for the foundation of a maternity center in Rychnov nad Kněžnou. The business plan is based on finding market gap which is caused by insufficient capacities of the kindergartens and there is no kindergarten or maternity center specialised in teaching English in Rychnov nad Kněžnou. Main advantages of the proposal are specialization in teaching English, professionalism and friendly mood.
Description
Citation
JIROUTOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení mateřského centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Mají zaměstnanci odpovídající klasifikaci? Jakou? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Uváděla jste tam rozvahu na pár let. Ta školka by byla nový subjekt. Opravdu má stálá aktiva 0? Kde teda budou? - zodpovězeno částečně doc. Zich - Jak jste došla k ceně za jedno dítě? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Čím budete jedineční? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Zich - Je po tom poptávka? Jak jste to analyzovala? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský - Kolik je u Vás podobných školek s angličtinou nebo jazykem? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Milichovský - Zmínila jste rozhovory. Koho jste se v nich ptala? Ptala jste se jich také na to, proč jiné školky/centra jazyk nenabízejí - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO