Systém odměňování zaměstnanců ve vybraném zemědělském družstvu a návrh jeho změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá systémem odměňování pracovníků v Zemědělském družstvu Klučov – Lhota a návrhem změn v této oblasti. V praktické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se odměňování. Následně je zpracována analýza současného stavu jak v družstvu, tak i v jeho okolí. Výstupem celého zkoumání je SWOT analýza, na základě které jsou navrženy změny v oblasti odměňování zaměstnanců. Účelem těchto změn je zvýšit spokojenost zaměstnanců a stabilizovat personální situaci družstva.
The dissertation deals with the employee remuneration system in the Agricultural cooperative Klučov – Lhota and the proposal of changes in this area. In the practical part, basic terms regarding remuneration are considered. Then an analysis of the current state both in the cooperative and in its surroundings is processed. The outcome of the whole study is a SWOT analysis, on the basis of which changes are proposed in the area of the remuneration of employees. The aims of these changes are to increase the welfare of the employees and to stabilize the personnel situation of the cooperative.
Description
Citation
KOPEČNÁ, L. Systém odměňování zaměstnanců ve vybraném zemědělském družstvu a návrh jeho změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Marek Mihalisko, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - zodpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Proč jste do ekonomického zhodnocení nezahrnula náklady na pořízení traktoru? - B Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Jak je možné, že má společnost tak málo (nepoměrně) slabých stránek? - B Ing. Marek Mihalisko, Ph.D.: Jak společnost hodlá řešit markantní pokles tržeb? Má zaměstnanecká základna vliv na výši tržeb? - B doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D.: Může si společnost finančně dovolit Vámi navrhované řešení? - B
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO