Využití controllingu v podniku JEDNOTA, spotřební družstvo v Boskovicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na využití controllingu ve společnosti JEDNOTA, spotřební družstvo v Boskovicích. Konkrétně se tato práce zaměřuje na oblast plánování a analýzu odchylek. Práce je rozdělena na čtyři části. V první části se práce zabývá teoretickými poznatky o controllingu a o plánování. Ve druhé části práce je analyzovaná společnost představena. Následně, ve třetí části se práce zabývá analýzou současného stavu a v poslední části jsou navržena možná řešení, která by měla vést ke zlepšení současného stavu.
The diploma thesis focuses on the use of controlling in the company JEDNOTA, consumer cooperative in Boskovice. Specifically, this thesis focuses on planning and analysis of variances. The thesis is divided into four parts. The first part deals with the theoretical knowledge about controlling and planning. In the second part of the thesis, the analyzed company is presented. In the third part, the thesis deals with the analysis of the current situation and the last part proposes possible solutions, which should lead to improvement of the current state.
Description
Citation
GRÉNAR, D. Využití controllingu v podniku JEDNOTA, spotřební družstvo v Boskovicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, M.Sc. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Otázka vedoucího: Odpovězeno. Otázky oponenta: Odpovězeno. doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc.: Strana 65: Plán nových oblastí - který z plánu přináší největší dosah na zvýšení zisku? Odpovězeno. Ing. et Ing. Miloš Škrdlík, MSc.: Neuvažujete o strategickým akčním plánů, který bude kopírovat dnešní dobu - kritická situace v obchodech na vesnicích. Odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO