Zefektivnění procesů výroby na základě analýzy materiálových toků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zefektivnění procesů výroby na základě využití materiálových toků. V teoretické části je rozebrána historie výroby světel, jejich konstrukce, jednotlivé typy a dále nástroje optimalizace. Praktická část se soustředí na využití nástrojů optimalizace, a to především simulací materiálového toku. Na jejich základě je vybrána ideální varianta pro danou část procesu, která je popsána a zhodnocena.
The subject of this thesis is to make production processes more efficient on the basis of material flow. In the theorical part are discribed the history of light production, construction and types of headlight and also optimalization tools. The practical part focuses on the using of optimization tools, especially the materiál flow simulations. By using this method is selected the ideal variant of the process which is decribed and evaluated.
Description
Citation
ROLEČKOVÁ, M. Zefektivnění procesů výroby na základě analýzy materiálových toků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
prof. Ing. Dušan Maga, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Petr Blecha, Ph.D. (člen) doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (člen) doc. Dr. Ing. Daniel Prostredník, CSc. (člen) Ing. Jan Blechta (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO