Datalogger pro stavební konstrukce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Semestrální práce se zabývá problematikou automatizovaného měření a ukládání hodnot teploty vlhkosti a tlaku ve stavebních konstrukcích. V sekci věnující se vlastní práci je především postup, jak jsem postupoval při realizaci zadání. Dále jsou popsány parametry komponentů použitých k realizaci měření a ukládání dat. Tato práce obsahuje i návrh desky plošného spoje.
The bachelor thesis deals with automated measurement of temperature, humidity and pressure in building structures. In the section dedicated to my work is primarily a process as I progressed in implementing the task. The next section describes the parameters of the components used to implement the measurement and data storage. This work also includes a design of a printed circuit board that includes auxiliary and measuring circuits.
Description
Citation
HENDL, A. Datalogger pro stavební konstrukce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Rudolf Jalovecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Klusáček, Ph.D. (člen) Ing. Václav Kaczmarczyk, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO