Vliv jazyků vysoké úrovně na výsledný fyzický návrh číslicových obvodů do FPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Popularita vysokoúrovňové syntézy (HLS) se postupně zvyšuje a nástrojů pro ni stále přibývá. Otázkou je, jaký dopad mají tyto nástroje na konečný návrh číslicového obvodu a jestli se v konečném důsledku návrh v jazyce vyšší úrovně oplatí. V této práci je uveden přehled těchto nástrojů a vybrané nástroje jsou porovnávány na základě stanovených kritérií.
Popularity of high-level synthesis is gradually increasing and the number of tools for it is still growing. The question is, what impact do these tools have on the final digital design and whether design in high-level language will eventually pay off. This thesis presents an overview of these tools and choosen tool are then tested and compared based on the given criteria.
Description
Citation
SIKORA, M. Vliv jazyků vysoké úrovně na výsledný fyzický návrh číslicových obvodů do FPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jan Leuchter, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (člen) Ing. Marek Bohrn, Ph.D. (člen) Ing. Michal Řezníček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO