Řešení konfliktů na pracovišti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá analýzou součastného stavu firmy Antonín Král, zhodnocením situace a návrtem řešení zjištěných problémů, kterými jsou konflikty na pracovišti, absence a nezapojení zaměstnanců do života firmy. První část je zaměřená na vysvětlení pojmů týkajících se této tématiky. V druhé části je dále představena firma Antonín Král, je provedena analýza v této společnosti, jsou vyhledány nedostatky. Výsledkem je pak návrh řešení problémů s absencí a zavedení firemních porad. Pro podporu lepšího řešení konfliktů na pracovišti jsem navrhla samostatnou příručku pro řešení konfliktů na pracovišti.
This thesis deals with analysis of the current situacion in the firm Antonín Král. Then the evaluation of the firm, and the proposals of improvement. Expecially of the conflicts in the workplace and absence from work. First part is focused on explication of the facts. The second part deals with Antonín Král company introducing and analysis of this company. By this analysis are descovered deficiencis. The last part contains my proposals to solve absence, conflicts and how to involve employes in to the firm. Conclusion is the Brogure of solution of conflict on workplace.
Description
Citation
JAKEŠOVÁ, V. Řešení konfliktů na pracovišti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (předseda) prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (místopředseda) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO