Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této diplomové práce je analýza stávajícího informačního systému a návrh případného zefektivnění systému. Práce je rozdělena do tří částí. První je zaměřena na teoretická východiska, která vysvětlují základní pojmy, jež jsou v diplomové práci použity. Druhá část obsahuje představení společnosti a analýzu informačního systému. Na základě této analýzy je sestavena poslední část, která obsahuje návrh na zlepšení informačního systému společnosti UXA spol. s r.o.
The content of this diploma thesis is an analysis of the current information system and a proposal for possible system efficiency. The work is divided into three parts. The first is focused on the theoretical starting points explaining the basic concepts used in the diploma thesis. The second part includes company introduction and the analysis of the information system. Based on the analysis of the information system is the last part, which contains the proposal for improving the information system of UXA spol. s r.o.
Description
Citation
HRUŠKA, M. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Prof. Rejnuš - Vysvětlení k jednomu z přínosů - propojení kalkulačního, výrobního a účetního systému. Ing. Klčová - Jaké jsou ve firmě jednotlivé informační systémy? Co znamená, že student navrhuje nákladový informační systém, jaké kalkulační vzorce student používá?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO