Návrh manažerského reportingu pro řízení výkonnosti společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření aplikace pro manažerský reporting. Součástí práce je analýza možných Business Inteligence řešení a výběr nejvhodnejšího řešení z hlediska funkčního, finančního a hlediska dostupnosti. Stěžejní část je zaměřena na přípravu dat, návrh datového modelu, popis funkcí, použitých metrik a tvorbu samotné reportingové aplikace. V závěru práce je vyhodnocení navrhnuté aplikace a zavedení do ostrého provozu.
Diploma thesis aim to create Management Reporting application. First part focuses to analysis of various Business Intelligence solution and choosing the best one regarding to functional, financial features and availability. Main part is aimed to preparation of data, designing data model, overview of used functions, metrics and creating of reporting application. In the end of thesis is assessment of the application and induction to real business conditions.
Description
Citation
KOREŇOVSKÝ, J. Návrh manažerského reportingu pro řízení výkonnosti společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
Ing. Neuwirth - Konkretizace (např. vyčíslení) přínosů práce. - odpovězeno Ing. Klčová - Proč jsou náklady v různých měnových jednotkách? - odpovězeno Prof. Rejnuš - Kde by student našel aktuální kurz CZK\EUR? - odpovězeno Ing. Neuwirth - Proč student zvolil systém Power BI? - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO