Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová pojednává o posouzení informačního systému v strojírenské společnosti a posouzení jeho efektivnosti a návrh změn na zlepšení tohoto systému. Dále diplomová práce řeší návrh změn informačního systému v společnosti a eliminaci rizik spojených s těmito změnami. Analytická část se zaobírá i analýzou společnosti a analýzou procesů společnosti a analýzou současného informačního systému .
A thesis deals with the assessment of the information system in an engineering company, the assessment of its efficiency and the proposal of the ICT modification to improve this system. Furthermore, the thesis deals with the proposal of the information system changes in the company and the elimination of the risks related to these changes. An analytical part also deals with the company analysis, the analysis of the company processes and the analysis of the current information system. .
Description
Citation
MIŠUROVÁ, K. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Vilém Jordán (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-12
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Neuwirth - Proč není výběr vhodného systému formou výběrového řízení, ale podle toho, jaké informační systémy používá konkurence. Jaká kritéria a s jakou významností studentka používá při výběru informačního systému? - odpovězeno Ing. Klčová - Pro kolik uživatelů je systém licencován? Otázky ohledně částek nákladů. Proč se navrhuje integrace systémů Pohoda a Helios Orange? - odpovězeno nedostatečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO