Návrh a implementace informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na tvorbu návrhu informačního systému a jeho následnou implementaci do podniku působícím v oblasti designu komerčních prostor. Úvodní část práce zahrnuje teoretická východiska, která jsou využita v analytické části a návrhu řešení. Pro návrh informačního systému jsou využity výsledky analýz a konkrétní požadavky definované společností. Následně je vytvořen časový harmonogram a popsán postup implementace. Závěrem je provedeno ekonomické zhodnocení a shrnuty přínosy práce.
This diploma thesis focuses on the design of the information system and its implementation to commercial spaces design company. Theoretical background, which is used in analytic part and the proposal of the new information system, was described at the beginning of this publication. Information system design is based on analysis results and concrete requirements defined by company. The following part includes time schedule and implementation process. In conclusion, the economic evaluation and the benefits of the work are summarized.
Description
Citation
BOŽEK, O. Návrh a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Otázky oponenta - odpovězeno. doc. Zinecker - Pro hodnocení efektivnosti investice jste zvolil metodu doby návratnosti investice, jaké další metody by se daly použít? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO