Polohový snímač pro dynamickou vertikalizaci

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Dynamický vertikalizátor je prístroj určený na rehabilitáciu pacientov so zdravotným postihnutím dolných končatín. Rehabilitácia s využitím dynamického vertikalizátora prebieha prostredníctvom hrania počítačových hier, ktoré sú ovládané pohybom tela. Cieľom bakalárskej práce je skonštruovať prototyp snímača pohybu pre dynamický vertikalizátor, namerať pacientske dáta počas hrania terapeutickej hry a na základe nameraných dát vyhodnotiť parametre pohybu pacientov.
Dynamic verticalizer is a device designed for the rehabilitation of patients with lower limbs disabilities. Rehabilitation takes place by playing computer games that are controlled by body movements. The aim of the bachelor thesis is to construct a motion sensor prototype, to measure patient data during therapy and to appraise the extent of patient movement on the basis of measured data.
Description
Citation
HLÁČIKOVÁ, M. Polohový snímač pro dynamickou vertikalizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Černý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Marina Ronzhina, Ph.D. (člen) Ing. Oto Janoušek, Ph.D. (člen) Ing. Vratislav Čmiel, Ph.D. (člen) MUDr. Marie Nováková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Doc. Černý položil otázku: Jaká byla použitá vzrokovací frekvence? Jak jste zpracovala akcelerometrická data? Jak jste řešila drift v naměřených datech? Jak byste řešila větší mechanickou odolnost senzoru? Studentka obhájila bakalářskou práci s výhradami a odpověděla na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO