Automatický hydroponický systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom bakalárskej práce je preštudovať problematiku návrhu a tvorby automatického hydroponického systému pre pestovanie rastlín a riešiť tvorbu súčastí systému podľa základných podmienok pre rast rastlín a následne ich testovanie a overenie ich vlastností, pri tom vyhodnotiť ich funkčnosť. Druhým cieľom je vytvoriť komunikačné rozhranie pre odosielanie a ukladanie údajov zo systému a zároveň vytvoriť prehľadné zobrazovanie uložených a aktuálnych dát. Tretím cieľom je overiť funkčnosť a stabilitu vybraného mikrokontroléra ako riadiacej jednotky.
The aim of the bachelor thesis is to study the design and creation of an automatic hydroponic system for plant cultivation and to solve the creation of components of the system according to the basic conditions for plant growth and subsequently to test and verify their properties, to evaluate their functionality. The second goal is to create a communication interface for sending and storing data from the system while creating a transparent display of stored and up-to-date data. The third objective is to verify the functionality and stability of the selected microcontroller as a control unit.
Description
Citation
BORSUK, A. Automatický hydroponický systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Hošek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Bečková (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Sýkora (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Jakým způsobem byl systém testován? Byla ověřena funkčnost systému při pěstování rostlin? Systém je vytvořen pro pěstování chilli papriček. Jak je náročné ho konfigurovat pro jinou rostlinu? Student odpověděl na veškeré položené otázky.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO