Ovládací jednotka s modulem (Espressif) ESP32

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá koncepcí, návrhem a realizací ovládací jednotky s modulem Espressiff ESP32. Nejprve se věnuje teoretickému návrhu blokového schématu komunikace a blokového schématu zapojení. Později se věnuje vytvoření schématu zapojení s výběrem vhodných součástek a návrhu desky plošných spojů. Závěrem naprogramování funkce modulu a vytvoření finálního zařízení.
This bachelor thesis describes concept, design and making of control unit with module Espressif ESP32. At first we apply to proposition of theoretical communication blocking scheme and blocking scheme of design. Afterwards we apply to designing of the scheme and choosing appropriate parts and making design of printed circuit board. In the end we are going to code function of the module and we will make end-user device.
Description
Citation
SMIČKA, D. Ovládací jednotka s modulem (Espressif) ESP32 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Dan Komosný, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Pavel Rajmic, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Hajný, Ph.D. (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-14
Defence
Je možné v současném návrhu rozšířit jednotku o některou z technologií zmíněných v první kapitole? Student zodpověděl otázku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO