Hodnocení výkonnosti společnosti Lunaria

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením výkonnosti konkrétního podniku. Úvodní část popisuje teoretická východiska, na která navazuje představení společnosti. S využitím metod finanční analýzy je zhodnocena finanční situace podniku, jejíž výsledky jsou porovnány s pěti konkurenčními firmami. V závěru práce jsou pak navrhnuta opatření, která by měla zlepšit výkonnost podniku.
Diploma thesis deals with evaluation of company performance. The opening part describes the theoretical points, which is followed by introduction of the company. Using the financial analysis methods the financial condition of the company is evaluated. The results are compared to other five competitors. In the closing part are suggested recommendations to improve company performance.
Description
Citation
DOČEKALOVÁ, E. Hodnocení výkonnosti společnosti Lunaria [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO