Senzor měření rychlosti proudění vzduchu v elektrickém stroji

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce je tvořena popisem návrhu a výroby zařízení k měření rychlosti vzduchu vytvořeného v rámci její praktické části. V úvodu jsou uvedeny základní teoretické informace vztahující se k dané problematice, v dalších kapitolách už je rozebírán návrh a výroba měřícího zařízení společně s popisem kalibračního procesu. Na závěr práce je umístěna kapitola popisující, jak bylo vyrobené zařízení pro měření rychlosti proudění vzduchu otestováno.
This thesis consists of description of design and construction of device for measuring air velocity created in it´s practical part. In introduction is mentioned basic theoretical information related to given problem, in the next chapters is descripted design and construction of measuring device along with description of calibration proces. At the end is placed chapter about testing the final device.
Description
Citation
LAVIČKA, J. Senzor měření rychlosti proudění vzduchu v elektrickém stroji [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Ing. Peter Kriššák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Robert Grepl, Ph.D. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Tomáš Březina, CSc. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Krejsa, Ph.D. (člen) Ing. Josef Ferda (člen) doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (člen) Ing. Bohumil Král, CSc. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student v prezentaci seznámil odbornou komisi se svou DP. Po ukončení prezentace a přečtení posudků oponenta a vedoucího práce odpovídal student na otázky odborné komise. Konkrétně směřovaly dotazy na možnosti využití daného měřícího systému a tvar použitého senzoru. Komise sice kladně hodnotila praktickou stránku DP, na druhé straně postrádal důkladnější ověření funkčnosti systému na elektrickém stroji.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO